Collaborations

Beauty On the road heeft al met verschillende bedrijven samengewerkt, en/of werkt er nog met samen.

Dit door de specialisatisch in Makeup en Men Skin Care.

Op mijn persoonlijke Instagram (freyap98) kan u redelijk wat makeup werk zien. Voor de Men Skin Care vindt u de meeste info op de Facebookpagina (beauty on the road freya).

Hieronder ziet u de lijst van samenwerkingen.

Makeup

vzw dockwerkers

Docwerkers VZW is een bedrijf die eigenzinnige documentaires, online video's en reclame spots maken. Zij werken met onafhankelijk of met hun partners. Ngo’s, vakbonden, cultuur- en onderwijsorganisaties – kortom non-profit – daar werken ze graag mee samen.

Hier zijn een voorbeeld van een samenwerking:

tommorwland

Jawel hoor, Beauty on the road heeft al samengewerkt met Tomorrowland; het bekende techno festival van België. Voor foto's ga naar Instagram: freyap98 en bekijk het verhaal Makeup artist of Tomorrowland.

luca campus narafi

De Film school Narafi is waar het bij Beauty on th road allemaal begon. Nog steeds sta ik geregeld op filmsets van (meestal) eindejaarsstudenten. Ondertussen sta ik er niet alleen met op set maar geef ik ook gastlessen over 'hoe om te gaan met een MUA on set'. Voor foto's ga dan naar Instagram (freyap98) en bekijk de verhalen.

supastar

SupaStar is een bedrijf uit Antwerpen en opgericht door Tatyana Beloy. Wat begon met musicalstages is nu uitgeroeid tot groot bedrijf waar jong talent terecht kan voor hun creativieteit te uiten.  Beauty on the road helpt hier aan mee. Wilt u een verjaardagsfeestje organiseren met SupaStar, dan ben ik daar voor de jarige te schminken en het haar te doen.

Men Skin Care

the mustache company

Vanaf heden werkt Beauty on the road samen met The Mustache Company. één dag in de week zal ik daar de mannen 'verwennen & verzorgen'. Ze kunnen dan genieten van gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, waxen, manicures en pedicures.

Niet alleen Beauty on the road werkt er maar de tattoo artist Sophie Sarti van Sophies'art- equinox ink. Ook Tattoo master Vlad Burma. Voor meer info en/ of interesse ga naar de facebookpagina van The Mustache Company  

the mustache company