Over Beauty on the road

MC1A0315.jpg

Het concept Beauty on the road is een toekomstplan voor het starten van een schoonheidssalon/ makeup studio op wielen. Beauty on the road specialiseerd zich in Men Skin Care en Makeup voor Film en TV.

OVER MIJ

Ik ben Freya Peeters, geboren te Sint- Niklaas op 01/05/1998. Ik ben afgestudeerd in Woord Kunst Drama in het Secundair Kunstinstituut te Gent. In 2016 heb ik de opleiding Styling Artist gevolgd in het Syntra van Sint-Niklaas en heb mijn diploma hier in behaald. Naast deze opleiding heb ik ook een certificaat in het plaatsten van wimperextensions behaald. Ben die zomer gestart als zelfstandig student als nagelstyliste. Na het behalen van mijn diploma als schoonheidsspecialiste in 2018 in het CVO te Lokeren. Heb ik mijn zaak veranderd naar Schoonheidsspecialiste en MUA. Daarna heb ik in juni 2019 mijn diploma als allround grimeur en visagie in Encora te Antwerpen behaald. Het laatste behaalde diploma is dat van Kapper en Barbier in Encora te Antwerpen en Gespecialiseerd voetverzorgster in CVO Focus te Lokeren, dit was in 2020. Vanaf Oktober 2020 zal ik mijn zaak voor zetten als zelfstandige in bijberoep. Het doel van Beauty on the road is te groeien naar fulltime makeup artist voor film en tv.

Buiten Beauty on the road ben ik gastdocent in het Narafi te Brussel en Masseuse bij 'T Gezondheidshuysje in Sint Niklaas. Ook acteer ik in mijn vrije tijd bij theatergezelschap de Schizo's en ben ik model.

Qua persoon ben ik een positief ingesteld, steeds leergierig en enthousiast om mijn kennis uit te breiden. U kan steeds rekenen op mijn professionaliteit.